Mys kväll!

Å igår var det en sån mysig dag och kväll.

Det var en dag som jag och Jocke var lediga båda två. Vi började att dra oss länge i sängen och sen tog vi en promenad i solen runt om där jag bor. Sen gick vi för att handla lite saker till middagen.

Vårens första grillning blev det för våran del. Vi tog oss en sommardrink med frysta jordgubbar som kylde ner drinken. Vi grillade kött som jag hade i en jätte god marinad. Vi myste sedan framför tv’n med glass & varma hallon, popcorn och ostbågar.



Våran Sommardrink jätte god!



Mys!



Jag marinerar lite mer. :p



Fint de ligger på grillen!!

Marinad:
1/2 dl olja
3 msk soja
1 tsk sesamolja
2 msk BBQ sås
salt
peppar


P&K / LK


Nu får det vara nog!

Jag förstår inte varför jag alltid är den personen som alltid hör av mig till vänner och folk. Det är väldigt sällan mina vänner tar och ringer mig eller skickar iväg ett litet sms till mig bara sådär. Det sårar mig väldigt mycket att det alltid är jag som måste ta initiativet.  

Jag hör av mig o frågar: ska vi ses? Hur mår du? Vad gör du?... får jag något tillbaka… NEJ! Inte ett ljud oftast. Det får mig att tänka om jag har gjort något fel eller om mina vänner verkligen är mina vänner längre.

Behöver inte vara en roman jag får tillbaka eller ett 3 timmar långt samtal,
det är inte det jag menar utan bara: Hej nej jag kan inte just nu.
Thats it! Det tar inte så lång tid, några sekunder bara… Känns så ledsamt när man inte äns får någon respons.

Och om det är så att inte gillar mig eller tröttnat på mig...Så säg det till mig, jag är en stor tjej jag kan ta det. Hoppas ni förstår.

LK


Kvinna, bok & förebild.

Jag fick chansen förra veckan att följa med och hjälpa till när min pappa skulle jobba. Han håller nu på att filma in en otroligt bra program serie som kommer komma på TV. Den här dagen så skulle de göra kompletteringar med Magdalena Graaf.



En underbar människa! Så fort hon kommer till inspelningsplatsen så får alla där en kram. Till och med jag som hon aldrig har träffat.

För några år sedan läste jag hennes bok och blev helt tagen. Denna kvinna är något alldeles extra. Så stark och så godhjärtad. Hennes bok har hjälpt mig ganska mycket under åren och känner igen mig smått i hennes tanke gångar. Fastän jag inte på långa vägar har varit med om så mycket som hon har. Absolut inte så mycket men hjärntvätt och ett och annat har jag varit med om.

Magdalena var så trevlig o vi pratade o pratade mellan tagningarna. En så äkta och så omtänksam kvinna har jag aldrig träffat innan. Hon är min förebild!

Så ett tips till er alla är att läsa hennes bok ”Det ska bli ett sant nöje att döda dig” och hennes blogg magdalenagraaf.se



P&K / LK


RSS 2.0